top of page

Upptäck

Vår historia

café och restaurang

Galtströms café och restaurang har en lång tradition i de vackra omgivningarna strax söder om Sundsvall. Här kan du njuta av sommaren, gå på otaliga skogsstigar eller simma vid Vitsand. Och naturligtvis kan du njuta av traditionell, svensk mat hos oss.


Galtströms Café & Restaurang har legat tryggt inhyst i Galtström ända sedan 2000. Våra mysiga lokaler speglar vår passion för färska ingredienser, ärlig matlagning och en njutbar atmosfär. Våra menyer inkluderar ett urval av utsökta maträtter som alla tillagas efter beställning av våra talangfulla kockar.

 

Med våra fantastiska kombinationer av färska ingredienser finns det alltid något för alla smaker. Vi är omtyckta av både lokalbor och matälskare från hela landet, så varför inte boka ditt bord hos Galtströms Café & Restaurang redan idag?

Team Galtström C&R

FB_IMG_1657571228969.jpg

Med vår unga chefskock Sakaria Saafi i spetsen är vi ett kreativt och ambitiös gäng.

Hans utbildning och erfarenhet kommer från Danmark, där han bland annat har arbetat på Hindsgavl slott, Hotel Fredrika och Tyrstrup krog.

Saafi är en kock för framtiden och tillsammans står vi för framåtanda och vill satsa på Galtström med lyhördhet för tradition.

bottom of page